TORSDAG 17. SEPTEMBER | 21.00 | SALEN | GRATIS

cosmos-web

Den filosofisk-anlagte kvartet We Are The Way For The Cosmos To Know Itself fortæller via deres storladne tekno-pop historier om intergalaktiske sammenhænge. Deres udtryk rejser derved hinsides den gængse teknoscene og diskotekerne, ud i kosmiske dybder og frembringer en stjernestrøet filosofisk tekno-oplevelse.
Live spiller bandet farverige og energiske koncerter, som med lys og tung bas danner rammerne for en helhedsfortælling om intergalaktisk kærlighed, som tryllebinder udi en kosmisk trance. Gennem musikken kommer lytteren til at ligge i ske med universet.
http://facebook.com/Wearethewayforthecosmostoknowitself

 

FARVEBLINDPRESSE
Farveblind er en elektronisk duo fra den nordlige del af Danmark, født ud af det mørke undergrunds miljø, søgende efter at levere forevigende sensationer af festlighed, lyst og at være en katalysator for dyriske instinkter.
De tunge akustiske beats kombineret med de højt-pitchede synthmelodier skaber associationer til tidlige morgen-ravefester, hvor alle aspekter af fornuft er udvisket og lysten taget over. Med inspiration fra kunstnere som Nicholas Jaar, Moderat og Jamie xx er publikum sikre på at blive involveret i en fest som aldrig før.
http://facebook.com/farvefarveblind