TORSDAG 27. NOVEMBER | 21.00 | SALEN | GRATIS

TheAtticSleepers-web
The Attic Sleepers er en duo fra København bestående at Mathias Barfod og Matias Knigge. De to unge mænd har skabt en unik lyd med fokus på det storladne og den gode melodi ledt an af Barfods karakteristiske vokal. Duoen har indtil videre fået airplay på bl.a. P3, P4, P6 BEAT, Amazing Radio i England. De havde i januar en feature på Gaffa, og er af blogs som Regnsky og Bands of Tomorrow blevet nævnt som et af de navne man bør holde øje med i 2014.
Gruppen spillede for en fyldt sal på dette års SPOT Festival og var blandt de sidste 8 finalister i DRs KarriereKanonen. The Attic Sleepers arbejder i øjeblikket på en EP, der forventes at udkomme i starten af 2015 gennem VUF/No3.
facebook.com/theatticsleepers

 

r_noorband
Rupture Plains har meldt afbud til koncerten og er derfor erstattet af R. Noor‘s powertrio.
Der er dømt hårdtslående pop, når R. NOOR går på scenen.
En ung, blond pige med en elguitar på skulderen, er ikke noget man ser hver dag. Det rå og brusende elguitarspil og den dynamiske tight-machine i form af bas og trommer, omfavner lytteren i et univers af Skandinavisk pop og melankoli.
R.NOOR er fængende og intelligent popmusik som lader tankerne svæve til 80’ernes Roxette, Sting & The Police og Prince.
I 2014 har trioen bl.a spillet på Nibe Festival og Rikke har ageret stand-in for Marie Key, da Nephew gav koncert i Skovdalen, Aalborg.
R.NOOR er vinder af Skråens Songwriters Battle 2013 og dermed “Årets Nordjyske Sangskriver” og hun har desuden vundet Akustikkens Sangskriverkonkurrene 2012/2013.
facebook.com/www.rnoor.dk