TORSDAG 8. OKT.  |  16.30 – 18.00  |  CAFÉEN  |  GRATIS

SuccesMedSocialeMedier
UNGKOM Nord præsenterer ”Succes på sociale medier”!
Torsdag den 8. oktober åbner UNGKOM Nord dørene til semestrets største arrangement! Tre spændende oplægsholdere vil gøre dig klogere på vigtigheden af sociale medier i markedsføringssammenhæng, og hvordan sociale medier kan benyttes i praksis for at sælge et produkt, styrke et brand, skabe øget opmærksomhed og meget mere.
Til arrangementet vil du møde:
Astrid Haug, Formand for Dansk Kommunikationsforening, Digital Konsulent og Ekspert i Sociale Medier
Kresten Thomsen, Leder og Markedsføringsansvarlig hos Aalborg Karneval
Jeanett Schmidt Nielsen, Social Media Manager hos NORDJYSKE Medier

Astrid Haug vil i kraft af sine mange års erfaring og ekspertise inden for sociale medier dele ud af sin brede viden om markedsføring via sociale medier. Du vil få et dybdegående indblik i, hvordan Facebook, Twitter og andre sociale medier kan indgå som en essentiel og afgørende del i en markedsføringsstrategi.

Disse guldkorn og denne generelle viden om sociale medier vil herefter omdannes til praksis med specifikke eksempler på, hvordan sociale medier kan inkorporeres i en kommunikationsstrategi.
Kresten Thomsen fra Aalborg Karneval vil omdanne disse guldkorn til praksis med specifikke eksempler på, hvordan Aalborg Karneval benytter de sociale medier. Han vil give et eksklusivt indblik i, hvilken rolle sociale medier har for Aalborg Karneval, og hvordan sociale medier kan benyttes i markedsføringen af et af Danmarks største kulturelle begivenheder.
Jeanett Schmidt Nielsen fra NORDJYSKE Medier vil afsluttende forklare, hvordan de benytter sociale medier til at markedsføre deres respektive produkter, og hvilken rolle sociale medier har for en af Nordjyllands største medievirksomheder.

Tidspunkt:
Torsdag den 8. oktober, kl. 16.30-18.00.
Vi opfordrer alle til at komme i god tid for at sikre sig en god plads. Dørene åbner kl. 16.00.

Tilmelding:
Billetpris: 50 kr.
Early Bird: 20 kr. (begrænset antal)
Tilmeld dig via Hivebeat nu: https://ungkomnord.hivebeat.com/da/
Gratis for medlemmer af UNGKOM. Bliv medlem her: http://ungkom.dk/bliv-medlem/
Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud hurtigst muligt, så en anden kan få din plads.

Det bliver fedt, det bliver lærerigt, og vi glæder os til at se dig!