ONSDAG 2. MARTS | 16.00 – 17.30 | CAFÉEN | GRATIS
SEO
Ungkom Nords facebookbegivenhed:
https://www.facebook.com/events/542811262549925/

SEO – kom forrest i rækken

SEO er blevet et uundgåeligt begreb, hvis du ønsker at fremme din eller din virksomheds synlighed. SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization (eller mere mundret; Søgemaskineoptimering), men hvad indebærer dette ud over noget med søgeord og optimering af din hjemmesides placering i den store Google-jungle?

Hvis du, ligesom mange andre kommunikationsinteresserede, er nysgerrig på, hvordan SEO-universet fungerer, så vil vi opfordre dig til at deltage i UNGKOM Nords kommende begivenhed.

Vi har inviteret Michael Kent Christensen fra KompetenceKanalen til at komme og fortælle og forklare, hvordan han i sin hverdag arbejder med SEO samt hvilke muligheder, der ligger heri. KompetenceKanalen er en århusiansk virksomhed, som har specialiseret sig i online markedsføring, så det er uden tvivl en kompetent SEO-kender, vi har inviteret!

Dette forårs første event vil være noget særligt, og derfor har vi valgt, at det skal være gratis! Husk dog stadig at bestille billet via Hivebeat: https://www.hivebeat.com/e/3420
Vi håber at se en masse SEO-interesserede til en inspirerende og berigende eftermiddag.

Vi opfordrer til at komme i god tid for at sikre en god plads.