TORSDAG 13. NOVEMBER | 21.00 | SALEN | GRATIS

NorthFall-web

North Fall – et nyskabende musikalsk projekt skabt af Anders Belling, har i år udgivet debutalbummet ”Outside It’s Growing Light” – et minialbum, der handler om timerne mellem mørket og den tidlige morgen. North Falls lyd leder tankerne hen på 90’ernes tilbagelænede indie rock og 00’ernes folk og post rock med rødderne i sangskrivningen.
Albummet handler om at flygte ind i ingenting – nostalgiske idéer om steder, mennesker og forhold, der ikke længere eksisterer. Teksterne handler om at hænge fast og gemme sig i nostalgisk tomhed, mens titlen på albummet handler om lyset udenfor og det, som er i vente.
facebook.com/northfallmusic

 

Friend of Fire-web (foto_Emil_Vinther)

Friend of Fire (-tidl. kendt som ‘China Syndrome’) er en dynamisk poprock-kvartet, der vækker den analoge lyd af sprød guitar og hammond-orgel til live igen.
Bandet udfordrer de den tradtionelle popmusik og tilfører den en blanding af folk, funk og stadionrock. Sangene er fængende og melodiske med progressive elementer, en karakteristisk vokal og flerstemmighed, der drager folk ind i deres spændende univers og skaber en overraskende og nærværende koncertoplevelse.
facebook.com/friendoffiremusic
(Foto: Emil Vinther)