LØRDAG 2. APRIL | 11.00 – 14.00 | CAFÉEN | GRATIS

Bogbyttemarked
Bogbyttemarked byder Aalborgs bogelskere velkommen endnu engang. Det er 3. gang dette arrangement løber af stablen, og de mange glade bogelskere vil få mulighed for at bytte lidt ud i deres reoler, og komme hjem med nye guldfund – som andre har læst nok af.
Puljen har ændret sig af de to første afholdelser af Bogbyttemarked, og den vil med garanti ændre sig igen denne gang. Hvad andre læsere er kørt træt i, kan måske lige være den bog du har gået og ventet på, sukket efter, søgt højt og bredt efter. Der forefindes bøger, der er gamle og bøger der er nye, og med garanti noget for enhver smag.

Det forventes at der kommer mange nye bøger, men også at nogle bøger
sikkert bliver ladt tilbage. Det gøres derfor opmærksom på at udvalgte bøger, der efterlades tilbage sorteres i, og doneres herefter videre til velgørenhed eller andre steder hvor de vil kunne finde et nyt hjem. Dog bevares puljens størrelse stadig, så der igen vil være noget til næste gang.

Proceduren er samme som sidst; for hver bog du medbringer kan du tage en anden med hjem. Kommer du med flere, kan du gemme byttelodder til næste gang (byttelodder fra forrige Bogbyttemarkeder kan også bruges denne gang), kommer du med mindre, kan du købe bøger til enhedspris af 20 kr.
Arr.: Michelle H. Lindberg & KUL